fotoshoot met paard
Tips voor het fotograferen van een paard CameraNU.nl.
Knotten maken de foto chiquer terwijl losse manen juist een stoerder en speelser effect geeft. Bij een hengst kan losse manen een extra stoer effect geven, maar bij een paard met een dunne hals is het zeker beter om de manen los te laten hangen. Met losse manen toont het of een paard meer body heeft.
Tien tips voor een geslaagde fotoshoot Bit Magazine.
Heeft je paard verschillende kleuren hoeven? Beperk je dan tot één kleur. Jij gaat ook niet met twee verschillende schoenen naar buiten. Er zijn genoeg middeltjes op de markt om je paard te laten glimmen, maar die gebruikt Danielle niet.
Contact en prijzen Marloes Blok Fotografie De website van marloesblokfotografie!
10 bewerkte foto's' toegestuurd per mail. Foto's' staand, portret, detail foto's' en foto's' waarbij het paard vrij rondrent. Fotoshoot 3 175., Fotoreportage op locatie. 15 bewerkte foto's' toegestuurd per mail. Foto's' staand, portret, detail foto's, foto's' waarbij het paard vrij rondrent en rijfoto's.
Fotoshoot Vivian Hesen Fotografie.
Mocht u extra fotos bijbestellen, dan worden deze eerste bewerkt en toegestuurd voor goedkeuring voordat u de bestelling ontvangt. Fotoshoot Paard Portret 5000., Ongeveer een uur. 10 fotos op webformaat met logo. Elk extra paard 3500., Fotoshoot Paard Beweging 8000.,
Gezocht: leuke ideeën voor fotoshoot saai" paard Bokt.nl.
Re: Gezocht: leuke ideeën voor fotoshoot saai" paard. Geplaatst: 03-08-17 1009.: Er zijn niet heel veel paardenfotografen die 300 euro vragen, dus vast wel weer vindbaar! Jikke Patist Fotografie: Foto's' met een ziel! Facebook Instagram Website: Neem eens een kijkje en wie weet zie ik je binnenkort voor mijn lens!
Over mij Frentz Fotografie.
Naast een fotoshoot van uw paard is het ook mogelijk om een fotoshoot te maken van uw favoriete huisdier, uw kinderen, uw kleinkinderen, uw familie, enz. Hieronder ziet u een aantal mogelijkheden van een fotoshoot. Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden. Heeft u zelf een leuk idee neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
HYPO FOCUS Paardenfotografie Fotoshoots workshops.
In februari werd ik uitgenodigd om een professionele fotoshoot doen en mijn pitchvideo opnemen. Wat een geweldige ervaring! Daarna was het wachten op de uitslag van de vakjury én stemmen verzamelen voor de publieksprijs! Tijdens de dag van de ZZPer op 7 april 2018 in de rijtuigenloods in Amersfoort vond de uitreiking van de FOTY Awards 2018 plaats. Ik ontving de publieksprijs, die werd uitgereikt door: gastheer Jörgen Raymann, juryvoorzitter Marcel Molenaar Country Manager LinkedIn Benelux en organisator Robbie Sakkers Victor Mundi/Ratecard. Graag wil ik iedereen ontzettend bedanken voor alle steun en support! Femke Puijman Awardwinning fulltime professioneel paardenfotograaf. Samen creëren we iets bijzonders: e en prachtig kunstwerk van jouw paard. Uniek en speciaal voor jou gemaakt. 2004-2019 Hypo Focus All Rights Reserved. Algemene Voorwaarden Privacy Policy. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
Fotoshoot paard ruiter, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Boxtel.
Een fotoshoot met paard en ruiter vind altijd plaats op een mooie plek in de natuur. Galopperend, rustig stappend en stilstaand. Alles komt aan bod. Ook maken we portretten van jou en je paard samen, als je dat tenminste wilt.

Contacteer ons

Op zoek naar fotoshoot met paard?