fotoshoot met paard
Paard en ruiter fotoshoot Bergsma Lifestyle Steenwijk 06-48582728.
Glamour en portfolio fotoshoot. Paard ruiter reportage. Photo walk Den Haag. Workshops vaste tijd/datum. Workshop visagie dagelijkse make-up. Workshop visagie bruidsmake-up. Workshop visagie speciaal voor tieners. Workshop visagie smokey eyes. Paard ruiter reportage. Het vastleggen van interactie tussen mens en dier is één van mijn favoriete fotoreportages om uit te voeren. Ik weet door mijn interesse in paarden ook precies waar ik op moet letten om jouw paard mooi op de foto zetten. In een telefonisch of persoonlijk onderhoud bespreken we eerst wat jouw wensen zijn, daarna zoeken we samen naar een geschikte datum, onder voorbehoud van het weer. Als gediplomeerd visagiste kan ik optioneel jouw make-up verzorgen en vrijblijvend adviseer ik over de persoonlijke styling. De fotoreportage kan zowel in het weekend als op een doordeweekse dag plaatsvinden op een locatie naar keuze. Dit kan bij de manege zijn of in een mooi natuurgebied. Als fotograaf reis ik door heel Nederland, maar ook het buitenland behoort tot de mogelijkheden. WAT KRIJG JE BIJ ONZE PAARD RUITER REPORTAGE? Tijdens een telefonisch of persoonlijk onderhoud bespreken we jouw wensen, de locatie, datum en tijdstip. Een preview ontvang je binnen 48 uur. Advies en tips met de poses tijdens de fotoreportage.
HYPO FOCUS Paardenfotografie Fotoshoots workshops.
In februari werd ik uitgenodigd om een professionele fotoshoot doen en mijn pitchvideo opnemen. Wat een geweldige ervaring! Daarna was het wachten op de uitslag van de vakjury én stemmen verzamelen voor de publieksprijs! Tijdens de dag van de ZZPer op 7 april 2018 in de rijtuigenloods in Amersfoort vond de uitreiking van de FOTY Awards 2018 plaats. Ik ontving de publieksprijs, die werd uitgereikt door: gastheer Jörgen Raymann, juryvoorzitter Marcel Molenaar Country Manager LinkedIn Benelux en organisator Robbie Sakkers Victor Mundi/Ratecard. Graag wil ik iedereen ontzettend bedanken voor alle steun en support! Femke Puijman Awardwinning fulltime professioneel paardenfotograaf. Samen creëren we iets bijzonders: e en prachtig kunstwerk van jouw paard. Uniek en speciaal voor jou gemaakt. 2004-2020 Hypo Focus All Rights Reserved. Algemene Voorwaarden Privacy Policy. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
COLUMN VAN LAAR: 3 tips voor een fotoshoot met je paard Pumps Paarden.
COLUMN VAN LAAR: 3 tips voor een fotoshoot met je paard. 28 september 2016. COLUMN VAN LAAR: 3 tips voor een fotoshoot met je paard. Jullie herinneren vast nog wel de bomvolle, kleurrijke en indrukwekkende inloopkast van Laar Valk, die vorige week online op de blog kwam.
Paardenfotografie Den Bosch Sportfotoshoot 11A Fotografie.
Voorafgaand aan de fotoshoot hadden Linda en ik al afgesproken dat we zouden beginnen met een paar portretfotos van zowel haar paard alleen als samen. Gelukkig was er een mooie dijk op een klein stukje lopen van de stal waar we deze fotos konden maken.
Utopia Nieuws Fotoshoot met een paard.
Fotoshoot met een paard. De drie musketiers halen alles uit de kast. De drie musketiers hebben een paar dagen geleden horloges besteld en die zijn zojuist geleverd. Zodra de horloges op maat zijn gemaakt en de mannen hun pakken hebben aangetrokken, zijn ze klaar voor hun fotoshoot.
Over mij Frentz Fotografie.
Naast een fotoshoot van uw paard is het ook mogelijk om een fotoshoot te maken van uw favoriete huisdier, uw kinderen, uw kleinkinderen, uw familie, enz. Hieronder ziet u een aantal mogelijkheden van een fotoshoot. Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden. Heeft u zelf een leuk idee neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Fotoshoot met je paard.
Search the site. Fotoshoot met je paard Limburg. Fotoshoot met je paard? Paarden fotografie op locatie, thuis, op stal, op de manege of op een buitenlocatie naar keuze, los, aan de hand, onder de man.het kan allemaal om je paard te fotograferen.
Fotoshoot met een paard.
Fotoshoot met een paard. Industrial Try Out. Fotoshoot met een paard. Als eigenaresse van een prachtige frieze merrie, Flicka, weet ik als geen ander hoe het is om de vrijheid te ervaren die je voelt als je op een paard zit.

Contacteer ons

Zoeken naar fotoshoot met paard