fotoshoot 2 personen
Beloved / 2 personen / Loveshoot Hetfotohuisje.nl.
Dit kan zijn met je partner, maar ook oma met kleinkind, 2 kinderen va 3 jaar etc. het is voor 2 personen. Neem een extra setje kleding mee, en zorg voor een eenheid in de kleuren met elkaar. Belangrijke informatie over de fotoshoot.
Fotoshoot Amsterdam Marit van den Berg Photography.
De fotoshoot vindt bij jou thuis en/of op locatie plaats. De reiskosten binnen Amsterdam zijn inbegrepen, daarbuiten geldt een vergoeding van 030, per km. Het is ook mogelijk om de Fotoshoot te combineren met Profielfotos. Neem contact met me op voor de mogelijkheden. 14900, per shoot. 22900, per shoot. 31900, per shoot. 12900, per shoot. 5 fotos p.p. 19900, per shoot. 3 fotos p.p. 27900, per shoot. 2 fotos p.p.
Fotostudio 87 Glamour fotoshoot.
Een romatische fotoshoot samen met je geliefde. Spontaan, stoer, intiem? Jij bepaald welke op welke manier wij jullie vast mogen leggen. Bekijk deze fotoshoot. Een glamour fotoshoot bij Fotostudio 87. Bij een glamour fotoshoot wordt er natuurlijk ook aandacht besteed aan je kapsel.
Fotoshoot.nl Professionele Fotografie en Fotoshoots in onze fotostudio.
Nog nooit hadden we als familie een fotoshoot gedaan. Maar naar aanleiding van mijn ouders hun 60 jarige trouwdag via Groupon de gok genomen. En ik zeg gok, omdat wij een familie hebben die niet zo graag op de foto wil, bij ons geen facebook mensen met een serie selfie's. Dus ja het was een gok! Maar wat een goeie gok, wat vond iedereen het geweldig.We hebben plezier gehad, en voor dat ik het wist stond iedereen te dringen voor de volgende foto. En de fotograaf speelde daar prima op in, en was bereid om van iedereen die wilde samen in verschillende formaties foto's' te nemen. En we waren nog wel met 18 personen, dus een grote groep tevreden te stellen, geweldig!
Studiofotografie JLF Foto Filmstudio.
55, per persoon minimaal 70 fotos digitaal. vanaf 8 personen. 50, per persoon minimaal 70 fotos digitaal. Op zaterdagen geldt een eenmalige toeslag van 20. Studiofotoshoots kunnen het hele jaar door plaatsvinden. Overdag tussen 900: uur en 1700: uur, doordeweeks of op zaterdagen.
Prijslijst Kasia Orlow Fotografie.
Familieshoot of groep aanbevolen. Fotoshoot 2 t/m 4 personen. 1.5 uur shoot. Advies van de fotograaf. Gebruik van accessoires. Koffie, thee en wat lekkers. 20 bewerkte foto's' op CD. Familieshoot of groep. Fotoshoot 4 t/m 6 personen. 2 uur shoot.
Gezinfotoshoot/ fotoshoot tm 6 pers Lisettes Fotomomenten.
Gezinsfotoshoot/fotoshoot t/m 6 personen. Mooie fotos van je gezin zijn toch onmisbaar in de fotoboeken van je kinderen! Natuurlijk staan ze er zelf het meest in maar een foto met papa en mama hoort er toch zeker bij. Je kan een hele leuke studioserie maken of lekker buiten. Wanneer je een fotoshoot op een buitenlocatie bij mij boekt spreken we direct 2 datums af.
Buitenactiviteiten Fotoshoot Het Hobbyschuurtje, Haler.
en voor het aanstaande bruidje een hilarische stoere boerenmeidenkalender plus CD met fotos. Een gezellig dagje op de boerderij om nooit te vergeten. Een fotoshoot start vanaf 8 personen bij minder dan 8 personen prijs op aanvraag tijdsduur 2 1/2 uur.

Contacteer ons

Resultaten voor fotoshoot 2 personen