fotoshoot paard
Paardenfotografie Den Bosch Sportfotoshoot 11A Fotografie.
Voorafgaand aan de fotoshoot hadden Linda en ik al afgesproken dat we zouden beginnen met een paar portretfotos van zowel haar paard alleen als samen. Gelukkig was er een mooie dijk op een klein stukje lopen van de stal waar we deze fotos konden maken.
30 Tips voor Prachtige Paardenfotografie.
Fantastisch zijn fotos waar van het paard tijdens de sprong vliegend over de hindernis tijdens de afzet. Maar vergeet ook niet wat fotos van een aanloop te nemen, de machtige galopsprongen waarmee het paard de hindernis nadert zijn heel indrukwekkend.
Tien tips voor een fotoshoot met je paard.
Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Tien tips voor een fotoshoot met je paard. Wie wil nou niet prachtige foto's' van zijn paard of pony. Tegenwoordig zijn er heel veel goede fotografen die je geliefde viervoeter prachtig op de foto kunnen zetten, maar als je paard zelf niet tot in de puntjes verzorgd is, wordt de foto toch minder mooi.
Fotoshoot Stoeterij Horsea Harlingen te Friesland Paarden dressuur, trainen, beleren, opfok, stalling en stage.
Home Fotoshoot Fotoshoot. Paard of Pony. Een herinnering voor altijd van jou en je trots! Bij jou op locatie, tijdens een wedstrijd of buitenrit, maar ook op Stoeterij Horsea zelf is de mogelijkheid om prachtige fotos te maken van jou en je paard of pony.
Fotoshoot Paard en Ruiter Marcel van den Bos Fotografie.
Tijdens de fotoshoot is het handig om er iemand extra bij te hebben die zich met het paard bezig kan houden als er foto's' gemaakt worden. Als het weer op de dag van de fotoshoot niet mee werkt dan maken we een nieuwe afspraak.
Fotoshoot Vivian Hesen Fotografie.
Mocht u extra fotos bijbestellen, dan worden deze eerste bewerkt en toegestuurd voor goedkeuring voordat u de bestelling ontvangt. Fotoshoot Paard Portret 5000., Ongeveer een uur. 10 fotos op webformaat met logo. Elk extra paard 3500., Fotoshoot Paard Beweging 8000.,
Fotoshoot met je paard.
Search the site. Fotoshoot met je paard Limburg. Fotoshoot met je paard? Paarden fotografie op locatie, thuis, op stal, op de manege of op een buitenlocatie naar keuze, los, aan de hand, onder de man.het kan allemaal om je paard te fotograferen.
informatie Sylvana de Bruin fotografie.
Met het gebruik van de paddock kan jouw paard of pony gefotografeerd worden zonder hoofdstel of halster waarbij jouw paard of pony zich los in de natuur lijkt te bewegen. Uiteraard kan met de paddock ook fotos gemaakt worden met jou erbij waar de speciale band tussen jullie centraal zal staan. Kies jouw fotoshootpakket en vertel bij het boeken van de fotoshoot dat jij graag fotos wilt maken in de paddock.

Contacteer ons

Resultaten voor fotoshoot paard