paarden fotoshoot
Gezocht: leuke ideeën voor fotoshoot saai" paard Bokt.nl.
Mooie diepe kleur, appeltjes op de hals, mooie zwarte manen en staart, leuk dier. Berichten: 75635 Geregistreerd: 02-08-02 Woonplaats: Achterveld Ik ben zaterdag en zondag op Horse Event. Re: Gezocht: leuke ideeën voor fotoshoot saai" paard. Geplaatst: 01-08-17 2032.: Bruine paarden kunnen ook knap zijn op foto's' hoor.
Fotoshoot.
Alle rechten voorbehouden. Home Nieuws Portfolio Fotoshoot Reportages Evenementen Prijzen Contact. Wilt U leuk samen met uw paard op de foto dan kunt U me benaderen voor een fotoshoot. Ik verzoek U dan altijd uit te kijken naar een mooie locatie.
Fotoshoot met een paard.
Fotoshoot met een paard. Industrial Try Out. Fotoshoot met een paard. Als eigenaresse van een prachtige frieze merrie, Flicka, weet ik als geen ander hoe het is om de vrijheid te ervaren die je voelt als je op een paard zit.
Paardenfotograaf Nikki de Kerf: fotoshoot met paard.
Naast professionaliteit op dit vlak, staat veelzijdigheid voorop: naast paarden fotoshoots doe ik veel meer, van bruids fotografie tot studiofotoshoots in Hilversum. Mijn liefde voor het creëren van beelden uit zich in méér dan fotografie alleen. Ook voor het laten ontwerpen van logo's, flyers, webdesign en onderhoud of een volledige huisstijl, kunt u bij mij terecht. Op zoek naar een origineel en persoonlijk cadeau? Of een kunstwerk voor aan eigen muur? In de webshop vindt u o.a. de fotoshoot cadeaubon of de mogelijkheid een cursus fotografie cadeau te doen.
HYPO FOCUS Paardenfotografie Fotoshoots workshops.
Begin dit jaar werd ik genomineerd voor de Freelancer of the Year Awards FOTY Awards. Uit ruim 10.000 deelnemers, werd ik door de jury gekozen als één van de 100 finalisten! In februari werd ik uitgenodigd om een professionele fotoshoot doen en mijn pitchvideo opnemen.
Boek een professionele fotoshoot van jouw paard paardenfotografie paardenfotograaf. Boek een professionele fotoshoot van jouw paard paardenfotografie paardenfotograaf.
Voorafgaand aan de fotosessie bepalen we de locatie, wil je de fotoshoot graag op stal laten plaatsvinden of in een mooi gebied in de buurt? Denk bij een mooie locatie aan het strand, een zandverstuiving, het bos, de heide, een meer, noem maar op!
Fotoshoot paard ruiter, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Boxtel.
Bekijk eens op je gemak de gemaakte fotos van verschillende paarden met ruiter in het album locatie-shoot. Wie weet tot ziens. Tip: Een fotoshoot paard ruiter als cadeaubon. Fotoshoot Vught Den Bosch. Interesse na het zien van de website of heb je vragen?

Contacteer ons

Resultaten voor paarden fotoshoot