fotoshoot met hond
De band met je hond Ceciel Rip Fotografie.
Wil je de speciale momenten met je hond vast laten leggen? Ceciel Rip Fotografie neemt de tijd om die band vast te leggen, zodat de emotie van de foto spat! In een leuke en ontspannen fotoshoot op locatie of in de fotostudio!
Fotoshoot van Hond.
Bij een fotoshoot van uw hond wordt uw vier voeter mooi op de foto gezet. bent u aan het goede adres voor uw foto's' van alle hondenrassen. We gaan uit van ongeveer een uur fotograferen in mijn studio. Ook andere dieren zijn welkom in mijn studio. Als honden fotograaf maak ik graag grappige, creatieve foto's' van uw hond. Binnen een week ontvangt de serie fotos na professionele fotobewerking digitaal op groot formaat voor eventuele afdrukken via wetransfer en gratis in lage resolutie met logo voor gebruik op social media.
KYNO FOCUS Hondenfotografie Fotoshoots workshops.
Fotograaf Femke Puijman is al 14 jaar dé specialist op het gebied van hondenfotografie winnaar van verschillende internationale awards! Een professionele fotosessie met jouw hond. Op een locatie naar keuze, door heel Nederland. Leer meer over hondenfotografie, in begrijpelijke taal. Privé les groepen op ieder niveau. Hét boek voor de fotograferende hondenliefhebber. Vol met handige tips duidelijke voorbeelden. Begin dit jaar werd ik genomineerd voor de Freelancer of the Year Awards FOTY Awards. Uit ruim 10.000 deelnemers, werd ik door de jury gekozen als één van de 100 finalisten! In februari werd ik uitgenodigd om een professionele fotoshoot doen en mijn pitchvideo opnemen.
www.HUIS-DIEREN-FOTO.nl.
U kunt natuurlijk ook samen met uw huisdier op de foto! Wilt u geen fotosessie thuis maar wel een foto van uw huisdier in de studio? Dan kunt u kijken of de studio binnenkort bij u in de buurt staat bij bijvoorbeeld een dierenspeciaalzaak, kynologenclub of dierenartspraktijk. Er worden regelmatig openbare" fotodagen" georganiseerd, waar u vrijblijvend naar toe kunt komen en zonder verdere verplichting uw huisdier professioneel kunt laten fotograferen. Op de pagina" Fotodagen" staat wanneer de studio op welke locatie staat. Als u wilt weten wat u kunt verwachten van een fotoshoot in de studio, dan kunt u informatie hierover vinden op de pagina" Werkwijze." Als u liever een fotoshoot buiten wilt kan dat natuurlijk ook! We gaan graag mee naar het park, bos of strand! Een mooie fotoreportage van uw paard of hond kan plaatsvinden op iedere locatie waar u dat zou willen.
Tips om je hond op de trouwfoto te zetten Trouwen.nl.
Je gaat vast wel eens op hele mooie plekken wandelen met je hond. Het helpt voor de hond heel erg als hij op een bekende locatie is. Dan is hij minder onzeker en staat hij mooier op de foto. Bovendien weet jij dan ook de beste plekjes voor een goed kiekje! Bruidsfotoshoot op verschillende momenten. De derde tip is de fotoshoot verdelen over de dag.
Dierenfotografie jeleukstefoto.nl.
Wat is inbegrepen.: De opnamekosten van de dieren fotoshoot. Het online zetten van ongeveer 70 prachtige fotos. Fotos worden bewerkt belichting geoptimaliseerd, leuke uitsnedes gemaakt vierkant, panorama en sommige fotos worden zwart-wit gemaakt. De fotos kun je vaak dezelfde dag al bekijken op een beveiligde pagina op onze website. De fotos kun je bij ons laten afdrukken op papier, op een prachtig canvas schilderij, of op bijvoorbeeld aluminium of foam. Bekijk de prijslijst. Bij fotos die besteld worden op canvas, aluminium of foam is het retoucheren van de foto geheel gratis! Voor 150, krijg je de complete reportage digitaal in hoge resolutie. Handig, want dan kun je ze voor altijd bewaren en zelf. Bij aanschaf van de digitale bestanden krijg je 15% korting op de afdrukken. Kledingtips: wat moet ik allemaal zelf meenemen? Als je samen met het huisdier op de foto gaat zijn de fotos het mooist als je effen kleding draagt.
Studioshoot Mara Co Fotografie.
Ik hanteer echter geen limiet, heeft uw dier langer de tijd nodig, dan nemen wij die gewoon. Verstandig is wel dit van tevoren even aan te geven als u al weet dat u bijvoorbeeld een angstige hond heeft in verband met mijn planning. U kunt ervan uitgaan dat er dan altijd meerdere geslaagde fotos zijn na de fotoshoot.
8 tips voor het fotograferen van honden Cursussen Zoom.nl.
Een manier om een foto te maken van een alerte hond is om samen te werken met de baas. Laat, terwijl je bezig bent met een compositie, de baas vanuit een andere hoek fluiten of de naam van de hond roepen.

Contacteer ons

Meer resultaten voor fotoshoot met hond